CARTA A L' ALCALDESSA DE L’ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS DE LA ZONA MARIANAO

INSTÀNCIA DE PERSONACIÓ I POSICIONAMENT DE L'ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS DEL PARC DE MARIANAO COM A PART DIRECTAMENT AFECTADA PER LA INSTAL·LACIÓ DE L'ANTENA


IL·LUSTRÍSSIMA SENYORA,


El Sr. JOSEP ROS I BORDES, amb domicili a Sant Boi de Llobregat, Passeig Josep Tarradellas, 11, President de l’ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS DE LA ZONA RESIDENCIAL PARC MARIANAO, CIF G-58850967, com millor procedeixi en dret, amb la major consideració, compareix i 

E X P O S A : 

Que l’Associació de Propietaris de la Zona Residencial Parc de Marianao es persona, en qualitat de part directament interessada, en l’expedient administratiu X-282/2017/001, pel qual es pretén aprovar la instal·lació d’una antena repetidora de telefonia mòbil en el Parc de Marianao. 

Que, una vegada recavada informació per part dels responsables municipals, revisat el referit expedient administratiu i copsada l’opinió dels socis, aquesta Associació es posiciona CONTRÀRIA a la instal·lació de l’esmentada antena repetidora de telefonia mòbil, per motius de seguretat i salut de les persones residents en el Parc i de totes aquelles altres persones que desenvolupen activitats en el mateix. 

Un altre motiu d’aquesta oposició és la minva en el patrimoni de tots els propietaris dels habitatges i solars del Parc de Marianao, degut a la immediata depreciació dels mateixos pel fet de la instal·lació de l’antena repetidora. 

Que considerem que des de l’Ajuntament s’ha de potenciar el Parc de Marianao com a entorn especial de protecció donat el seu interès natural, artístic i històric. 

Per tot això que ha estat esposat, amb tot respecte, 

S O L·L I C I T A : 

Tingueu per presentat aquest escrit en temps i forma i en els seus mèrits doneu per presentada com a part directament interessada a l’ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS DE LA ZONA RESIDENCIAL PARC MARIANAO en l’expedient administratiu X-282/2017/001 a tots els efectes legals i jurídics. 

Tingueu constància de l’oposició formal de l’esmentada Associació al projecte d’instal·lació d’una antena repetidora de telefonia mòbil en el Parc de Marianao, pels motius que han estat exposats. 

Sant Boi de Llobregat, a 1 d’agost de 2017. 


IL·LMA. SRA. ALCALDESSA DE SANT BOI DE LLOBREGAT

Comentarios

Entradas populares de este blog

ESCRIT D'AL.LEGACIONS A IL·LMA. SRA. ALCALDESSA

CARTA ALS VEÏNS